Keuze uit verschillende merken, kleuren en materialen

kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar aluminiumkozijnen? Renovar Kozijnen levert aluminiumkozijnen voor elke bouw of verbouwklus in Deventer. Wij leveren aluminiumkozijnen in verschillende kleuren en maten. Aluminium kozijnen van Renovar worden met poedercoating gekleurd. Hierdoor zijn de kozijnen kleurecht. Daarnaast zijn aluminium kozijnen gemakkelijk te onderhouden en hoeven ze niet opnieuw te worden geschilderd. Hierdoor is de aanschaf van uw kozijnen een eenmalige investering waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Realwood kozijnen

Goede kozijnen dragen ook bij aan de isolatie van uw woonruimte. Door thermische onderbreking in de profielen kennen aluminium kozijnen een grote energiezuinigheid. Onze kozijnen zijn daarnaast voorzien van dubbel of driedubbelglas.In combinatie met een 3-dubbele afdichting kunt u flink besparen op uw stookkosten. De kozijnen zijn geluidswerend, isolerend en inbraakwerend. Tevens zijn onze aluminiumkozijnen voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken! Contact

Extra opties?

Renovar Kozijnen is de specialist op het gebied van aluminiumkozijnen in Deventer en omstreken. Wij leveren allerlei soorten kozijnen. Heeft u daarnaast interesse in extra opties, zoals bijvoorbeeld insectenwering of raamdecoratie op maat? Vraag naar onze mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

kunststof kozijnen in de gevel